“Når du ændrer dine tanker, ændrer du dit liv” Norman Vincent Peale

Jeg har i mere end 15 år arbejdet med min passion – udvikling af mennesker og organisationer.

Mit formål er at hjælpe med at skabe bæredygtige organisationer, hvor mennesker er motiverede for at gå på arbejde hver dag, og hvor fokus er på trivsel, arbejdsglæde og performance.

Jeg tror på, at måden vi gør dette, er ved at:

  • skabe en kultur, hvor fokus er på formål og mening
  • skabe autentiske leder, som har evnen til at lytte, motivere og empower
  • gøre strategi operationel, transparent og engagerende
  • skabe teams med en høj grad af tillid, mod på at tage risici og klare meningfulde mål 

 

Jeg har over de sidste mange år erhvervet mig en bred viden indenfor adfærd, neuroscience, organisationspsykologi, ledelse og forandringsprocesser. Den praktiske del heraf kommer fra roller som chef, HR partner, coach og management konsulent, hvor jeg hjulpet ledere, teams og organisationer med at gennemføre forandringsprocesser og øge performance og arbejdsglæde.

Mit teoretiske afsæt kommer fra certificeringer som International ICC Coach, ICC Life & Stress Coach med fokus på positiv psykologi, ICC Team Coach, certificering som facilitator i brugen af LEGO®️SERIOUS PLAY®️ og styrkekort.

Derudover har jeg taget uddannelser indenfor HR, mindfullness og ledelse suppleret med forskellige person- og team profilcertificeringer.

 

Mit mål er at hjælpe med at skabe bæredygtige organisationer, hvor formål og mening er i fokus.

Min rolle uanset om jeg arbejder med den enkelte, teams eller organisationer er at facilitere en proces, hvor der skabes reflektion, selvindsigt, udvikling og resultater. I processen bidrager jeg udover min faglighed med min direkte facon, en høj grad af energi, positivitet, empati og humor.

Jeg fokuserer på, at alt hvad vi gør, skal have et klart formål og være koblet op på virksomheden og den enkeltes værdier.

Udover at drive egen virksomhed er jeg også tilknyttet Ledernes KompetenceCenter og PIIPL som ekstern Senior Management Konsulent, facilitator og executive coach på skræddersyede udviklingsforløb for ledere og organisationer. Du kan læse mere om min baggrund her.

 

+ 15 år og 2000 timers erfaring med coaching/ledelsesrådgivning på dansk/engelsk/tysk

+ 15 år og 500 timers erfaring med undervisning og facilitering på dansk/engelsk/tysk