Jeg arbejder i både Danmark og udlandet med globale virksomheder , SMV og startups.

Mine kunder er typisk på senior manager niveau og op til direktionsniveau / c-level.

 

Blandt mine nuværende og tidligere kunder er:

Danish Crown, Ohly GmbH, Arkil, International School of Billund, Centeo Finance Group, Brdr. AO Johansen, DHL Freight, Dania Erhvervsakademi, Schiedel Isokern.  

 

REFERENCER

 

COACHING

Med Charlotte Holm som coach omkring mine ledelsesmæssige udfordringer, har jeg fået et rigtigt godt med- og modspil. Via Charlottes erfaringer og viden, har det altid været muligt at hurtigt komme ”ind til benet” i de udfordringer og problemstillinger, der har været aktuelle.

Hvad enten det er strategiske, taktiske eller praktiske udfordringer, der har været på dagsordenen, har Charlotte bragt tingene i perspektiv, og dermed været med til at frembringe processer og resultater for vores organisation.

Jens Erik Jensen, Direktør, IT Infrastructure, Danish Crown

 

Når en hektisk hverdag med mange projekter, mange chefer og daglig drift skal gå hånd i hånd, er det rart, at have én stjerne at gå efter.

Charlotte er med sin professionalisme, erfaring og fantastiske humør en loyal og troværdig coach og sparringspartner.

Charlotte gav mig energi, til at se muligheder og nye løsninger, min motivation og indsats blev klart øget.Store udfordringer blev vendt til små projekter.

Charlotte fortjener fem ***** ud af fem mulige.

Helle Juhl, HR Manager Arkil

 

Jeg har oplevet Charlotte som utrolig nærværende og empatisk. Der har gjort at jeg hurtigt fik tillid til Charlotte og turde åbne op. Gennem vores samtaler fik jeg brugbare, konkrete redskaber til at se verden fra en ny vinkel. Det der føles som et kæmpe uovervindeligt bjerg, blev blot til en lille sten på vejen. Med fokus på det positive, krydret med en kærlig humor, fik Charlotte mig til at indse, at nogen gange er det godt at lukke nogle døre, for at verden kan blive større.

Henriette Daabeck, MED & Arbejdsmiljøkonsulent Aabenraa Kommune

 

Jeg har haft glæde af Charlottes kompetencer som coach gennem det sidste år, hvor hun har hjulpet mig til at reflektere over mine værdier, udfordret mig på mine overbevisninger og gennem sine spørgsmål åbnet mine øjne for nye perspektiver.

Charlotte har med sin direkte facon, krydret med empati og et smil i øjenkrogen, bidraget til at jeg har fået større selvindsigt og er blevet mere klar på, hvilke ønsker jeg har til fremtiden.

Ulla Sørensen, Konsulent

 

FACILITERING / UNDERVISNING

I forbindelse med samling af mit internationale management team for første gang, havde jeg behov for en facilitator, der på engelsk kunne styre os igennem dagen, samt bidrage til en spændende og anderledes dag.

Jeg valgte, at trække på Charlotte, som jeg også bruger som coach/ledelsesrådgiver.

Hun anvendte en proces inspireret af Lego Serious Play, som kan bruges til at skabe dialog igennem leg med LEGO. Kombineret med Charlottes utrolige faciliteringsevner og humoristiske tilgang, lykkes det at få involveret alle i dagens emner på tværs af sprog og kultur.

Med Charlotte ved førerpinden er man altid i sikre hænder, takket være hendes store erfaring, positive indstilling hvor alt er muligt og sin professionelle involvering.

Derfor kan jeg varmt anbefale Charlotte Holm til lign. workshops og sparring generelt indenfor stort set alle ledelsesområder.

Thomas Page, Senior Director Factory IT, Danish Crown

 

Charlotte did for Ohly in Hamburg 2 workshops as an element into Ohly leadership academy with the purpose of strengthen our leader’s capabilities to have performance and development conversations.

Charlotte brought with her authentic style and great knowledge on the subject an engaging and interactive workshop for our leaders, centered on the topic of leading change processes through others using learning, development and feedback as key elements towards success.

I enjoyed very much Charlotte’s ability and ambition to tailor her workshop towards the audience, challenge the audience and at the same time keeping the subject ‘down to earth’ and focused.

During the process of preparing the workshops, Charlotte proved herself to be a great coach and sparring partner for me. I am looking forward to working with Charlotte again in the future.

Lene Kruse, Global HR Director, Ohly GmbH

 

Jeg har været så privilegeret at samarbejde med Charlotte omkring on-boarding af internationale studerende i min rolle som international chef på Erhvervsakademi Dania.

Det har været en kæmpe fornøjelse og ikke mindst utroligt lærerigt – både for mig personligt og for Dania som organisation.

Charlotte har hjulpet os med at klarlægge en kompliceret proces omkring opstarten af internationale studerende og hvordan vi bedst muligt får dem integreret og giver dem en god start i Danmark.

Vi er fortsat i samarbejde med Charlotte og jeg er ikke i tvivl om, at vi vil bruge Charlotte fremadrettet forbindelse med andre processer og events i Dania.

Jeg kan på det varmeste anbefale Charlotte, som med sin positive energi, er en kæmpe katalysator for enhver proces – og som får alle med i god stemning og samhørighed. Jeg glæder mig til masser af mere sparing og samarbejde. Charlotte er en gevinst for ethvert samarbejde!

Lise Bøgild-Jakobsen, Director of Counselling & Internationalization, Dania Erhvervsakademi

 

I Centeo Finance Group har vi haft glæden af, at bruge Charlotte i ledelsesteamet til procesfacilitering. Det skabte en helt anden dynamik og åbenhed i processen, som på alle måder skabte hurtigere og mere konkrete resultater. Derudover har vi brugt Charlotte i forbindelse med vores årlige Bootcamp, hvor vi tager hele teamet væk fra kontoret og fremlægger strategi mv. Vi stod overfor en større identitets-og strategiomlægning, hvor Charlotte kom og faciliterede en hel dag med teamet. Det overgik alle forventninger da Charlotte har en fantastisk evne til indragelse af den individuelle, men samtidig gå i dybden med den overordnede strategi. Vi kan derfor på alle måder anbefale Charlotte, om det er individuel sparring, i teamet eller mere dybdegående processer med ledelsen. 

Søren Bay, Founder / Marketing Director, Centeo Finance Group

 

Jeg har samarbejdet med Charlotte omkring flere forskellige opgaver – og altid med et positivt udbytte. Det gælder også det lederkursus om Teamanalyse og Teamudvikling, som Charlotte gennemførte for ledelsen i december 2017. Overskrifter på Charlotte som kursusholder: Velforberedt, inspirerende, udfordrende, gode indspark og effektiv.

Kim Klejnstrup Olesen, Direktør, Schiedel Isokern

 

KEY NOTE / FOREDRAG

Jeg har haft fornøjelsen af at planlægge, udvikle og gennemføre et seminar sammen med Charlotte med titlen: “sådan passer du på dig selv som ledig og undgår stress”.

Jeg har fra første tlf.samtale haft oplevelsen af at være i båd med en særdeles kompetent sparringspartner. Charlotte er superskarp, klog, nærværende og taler med hjertet og ikke bare hovedet. Jeg kan på det varmeste anbefale at du ringer til Charlotte. Så vil du nemlig få nogle professionelle ører, som lytter til dig og en smittende latter, som varmer helt ned i lilletåen. Jeg glæder mig allerede til at lave noget sammen med hende igen.

Thomas Michaelsen, Ejer Bølgebryder

 

Jeg mødte første gang Charlotte for et par år siden, og allerede der oplevede jeg hendes fantastiske væsen og altid gode humør. Da jeg for kort tid siden, ville arrangere en konference, og skulle finde foredragsholdere dertil, var jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at Charlotte selvfølgelig skulle være en af dem. Hun har en indlevelsesevne ud over det sædvantlige, og hendes fantastiske energi smitter alle i nærheden af hende. Det er så tydeligt, at hun er super dygtig til det hun laver, og at hun brænder for det. Hun formidler sin viden, på en jordnær og forstående måde, og formår at få alle med. Hun er super nem at arbejde sammen med, og bidrager med positivitet, nærvær og masser af gode ideer. Charlotte har mine allerbedste anbefalinger.

Louise Christensen, Head of Installation & Service, Expedit

 

PROJEKTLEDELSE

Charlottes faglighed er i særklasse, og jeg har sjældent mødt et menneske med større drive og personlig integritet. Hendes tilgang til jobbet er præget af en solid forretningsforståelse, krydret med en fantastisk evne til hurtigt at skabe vedvarende relationer til de mennesker hun omgiver sig med. Charlotte er både kompromisløs, dedikeret og viljestærk når det gælder kvaliteten af sit arbejde – dette har især gjort sig gældende i de mange tværorganisatoriske projekter hun har været involveret i.

Thea Nylén, HRBP, Dagrofa

 

I have worked with Charlotte in an international eTraining project which she managed for Metro Cash & Carry Denmark. I experienced Charlotte to have a good technical insight, to be very structured in her work and successfully focussed on keeping her deadlines. In the project she was good at keeping an overview and at the same time having a sharp eye on the necessary details. Her good communication skills in both English and German together with her good spirit made Charlotte very easy and pleasant to work with.

Hendrik Dahm, Head of HR, FitX Verwaltung GmbH

 

I have had the pleasure of working with Charlotte in our international eTraining project within Metro Cash & Carry for 120.000 employees across 30 countries. Her role was to manage the country rollout in Denmark. I experienced Charlotte to be very dedicated about the success of the project. With a strong communication plan she ensured the commitment of the organization and throughout the project she kept a constant focus on ensuring that deadlines were met without compromising the quality. Her positive spirit and good sense of humor made Charlotte very easy and pleasant to work with.

Karl-Ludwig Knispel, Senior Manager Learning& Development, Deloitte